​Vin og spiritus

Er inkluderet i alle Gallamenuer-Feinschmeckermenu og Selskabstilbud 1 & 2. Ønsker De at vælge en anden velkomstdrink er der flere muligheder, se venligst de efterfølgende. De betaler kun differensen pr. couvert mellem husets velkomstdrink og den velkomstdrink De vælger.

Kirr

gl. 32,-

Dry Martini med citron

30,-

Kirr Royale

42,-

Husets elegante Champagne cocktail

48,-

Værtindens aperitif

Gin, Pisang Ambon og lemon over knust is

48,-

​Champagne & mousserende

Ana Ferret Cava Brut

Mousserende vin med begrænset produktion, produceret med ekspertise følgende den traditionelle metode. Anden fermentation tager minimum 9 mdr. på flaske, hvor der produceres meget delikate og længerevarende bobler som tilfører fantastiske aromaer og en udsøgt palet

gl. 45 / fl. 249,-

Chamoagne Jean Laurent

1 glasset præsenterer vinen sig med en fin og aktiv mousse. I duft og smag dominerer elegante noter af citrus. grønne æbler, ingefær og rugbrød. Stilen er sprød og frisk i en let. men lækker aromatisk stil, der gør vinen til en ideel aperitif-Champagne.

598,-

Husets vine

Ad libitum er inkluderet. i alle Gallamenuer-Feinschmeckermenu og Selskabstilbud 1 & 2. ønsker De at vælge en anden vin er der flere muligheder. se venligst de efterfølgende vine. De betaler kun differensen pr ,-,solivert, mellem husets vin og den vin De vælger.

Hvidvin: Filari Trebbiano D'Abruzzo, Italien

Mousserende vin med begrænset produktion, produceret med ekspertise følgende den traditionelle metode. Anden fermentation tager minimum 9 mdr. på flaske, hvor der produceres meget delikate og længerevarende bobler som tilfører fantastiske aromaer og en udsøgt palet

gl. 39 / fl. 158,-

Rødvin: Filari Montepulciano D'Abruzzo, Italien

Flot rødbrun farve, en frugtrig bouquet med noter af røde frugter og lakrids. en smag der er blød og velafbalanceret. Ideal til alle kødretter og mellemkraftige oste.

gl. 39 / fl. 158,-

Hvidvin

Louis Eschenaur Chardonnay, Frankrig

Vinen et Kompleks [neo en excellent stil samt struktur og en meget kraftig smag. der varer længe i munden. Bouqueten er markant. fyldig og bærer præg af mandler. honning. melon Samt citrusfrugt.

fl. 199,-

Zenato Pinot Grigio, Italien

Lys strågul farve. Elegant. ren og intensiv aroma. Tør, behagelig, sprød hvidvin. Fin og elegant i smagen. Livlig og med eftersmag af grønne æbler.

fl. 239,-

Ernest Preiss Alsace Riesling, Frankrig

Dejlige. individuelle hvidvine med stærk karakter af en seriøs vinbonde.... Riesling

stolt og streng i stilen. stålagtigt anstrøg af syre. kold som blankt metal... stænket

med citron og gnedet med æble.

fl. 279,-

Domaine Aleth Chablis, Frankrig

Louis Moreau Frankrig. Tør smag, ganske let strejf af honning og med fasthed i smagen. Ægte Chablis er hvid og tør, så grøn i kanten. sa flintet - som når man slår to tørre sten sammen!. Anbefales til fiskeretter og lette kødretter.

fl. 399,-

​Rosévin

Filari Cerasuolo d'Abruzzo, Italien

Tør og frisk rosvin. fremstillet med baggrund i de stedbundne druetyper Corvina, Rondinella og Molinara-druer fra Bardolino Classico-zonen. som ligger pa højre side af Logo di Garda nord for Verona. Det er en behagelig og velsmagende rosvin. som præsenterer sig med en ros / pink farve. en duft af friske jordbær og hindbær og med tilpas syre og læskende friskhed. som kalder på lettere retter.

fl. 199,-

Alsace Pinot Noir

Vin med klar lys rosarød farve. Bouquet med præg af bær samt krydderier. Er elegant og velkomponeret vin med harmonisk lang og fyldig eftersmag.

fl. 269,-

Rødvin​

Lucarelli Primitivo, Italien

Farven er rød Ruby, intens og med purpur reflekser. Bouqueten er med frisk frugt. jordbær og krydderier, smagen rund med silkebløde taniner.

fl. 225,-

Rioja Alla Luces Tempranillo, Spanien

En ret lys. Tawny farve karakteriserer denne Tempranillo. Bouquet'en typisk ValdepeKas med en let duft af vanille. Smagen. der er lang og behagelig. komplementeret både farve og duft

fl. 239,-

Zenato Valpolicella, Italien

En ekstraktrig og kraftig rødvin med et godt udviklingspotentiale. en kraftig violet farve, en tiltalende duft af røde bær og krydrede aromaer. mens den i munden er kraftig, vinos med fløjlsbløde taniner og fyldig mundlængde.

fl. 259,-

Chateau Billeron Saint Emilion Grand Cru

En ret lys. Tawny farve karakteriserer denne Tempranillo. Bouquet'en typisk ValdepeKas med en let duft af vanille. Smagen. der er lang og behagelig. komplementeret både farve og duft

fl. 239,-

Gamba Volpolicella Amarone, Italien

Vinen er ungdommelig dybrød med en krydret duft præget at sesametula /fugt. sorte bær og tørrede blomster og en vifte af sødt krydrede aromaer, mens smagen er særdeles fyldig og krydret med stor krop og massiv mundlængde. Her holder modne, blide taniner vinens voldsomhed i skak. så en harmonisk balance opstår, og vinen fremstår således trods sin koncentration som særdeles drikke venlig.

fl. 639,-

Chateau Batailley

Mørk karmasinrød farve, fast frugt i bouqueten tilsat en anelse vanille. Stor krop med afdæmpet tannin, blød og elegant træsmag, med harmonisk finish. Flot og fyrig Margaux rødvin

fl. 999,-

​Dessertvin

Er inkluderet. i alle Gallamenuer-Feinschmeckermenu og Selskabstilbud I & 2 Ønsker De at vælge en anden dessertvin er der flere muligheder. se venligst de efterfølgende. De betaler kun differensen pr. couvert, mellem husets dessertvin og den dessertvin De vælger.​

Gran Spumante, Italien

Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato-druen. der er en af meget få druer, som faktisk smager af det samme som både drue og vin. ben let-krydrede muskat-aroma komplementeres af æbleblomst og pære og vinen udviser god balance mellem den iboende sødme og modspillet fra frugt- og kulsyre, som giver god friskhed.

fl. 198,-

Romariz Portvin

Ruby, Tawney eller White

gl. 32,- / fl. 268,-

Alkoholfri vin

Selection Red

fl. 179,-

Selection White

fl. 179,-

Diverse drikkevarer

Kaffe / The

30,-

Sodavand

28,-

San Pellegrino (med brus) I Acqua Panna (uden brus)

28,-

Lille fadøl

30,-

Stor fadøl

48,-

Almindelig øl flaske

30,-

Tilbehør til kaffen

Fyldte chokolader 3 stk

24,-

Kransekagekonfekt 3 stk

24,-

Petit Four pr. stk.

18,-

Diverse spiritus

Almindelig spiritus 2 cl.

30,-

Snaps 2 cl

28,-

Bitter 2 cl.

28,-

Husets Cognac / Likør 2 cl

32,-

Bararrangementer

Vi kan tilbyde 3 typer bararrangementer​

Bar å la carte

Bar efter forbrug. Du bestemmer selv, hvad der skal tilbydes i baren f.eks. med eller uden spiritus

Øl & Vinbar

Lille bar bestående af øl. sodavand og husets rød- og hvidvine.
Inkl. 1 øl eller vand til natmaden
(Varighed: 2 timer)

 Pr. couvert 115,-

Fri bar

BaStor bar bestående af øl. sodavand. husets rød- og hvidvine. Whisky, Vodka. Bacardi og Gin. Inkl. 1 øl eller vand til natmaden.

Pr. couvert 245,-

Bararrangementer lukker 15 minutter efter natmaden er serveret.​

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 14:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90