​Hotel Svalens Selskabsmenu

Lad os danne den perfekte ramme for Deres fest​

Gallamenu 1​

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin

Pris pr. couvert kr. 598,-

Forretter:

Tunmousse med syltede rødløg og rugcrouton, pyntet med ærteskud. 

Rejecocktail på sprød salat med mild tomatdressing & asparges. 

Til de to forretter serveres smør & hjemmebagt brød 

2 tarteletter med høns i asparges.

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Farseret kyllingebryst med tomatflødesauce & små pestobagte kartofler. 

Gammeldags oksesteg med bønner og glaserede perleløg, hertil persillekartofler & kraftig okseskysauce Gammeldags flæskesteg af svinekam med brune & hvide kartofler, rødkål og surt, samt flæskestegssauce.

Desserter:

Frisk frugtsalat med råcreme & chokoladestykker. 

3 slags hjemmelavet flødeis med frugt & sprød tuille. 

Chokolademousse.

Natmad:

Aspargessuppe med hjemmebagt grovbrød. 

Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød.

Gallamenu 2

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert kr. 679,-

Forretter:

Snitte med røget laks, hertil peberrodscreme & dampede asparges. 

Varmrøget laks på salat med asparges & sauce verde. 

Lime- & pestomarinerede rejer på pluksalat med citruscreme. 

Til alle forretter serveres smør & hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, rysteribs, halve æbler med ribsgelé, smørstegte kartofler & vildtflødesauce. 

Farseret svinemørbrad med champignonsauce & urtekartofler. 

Sprængt oksespidsbryst med flødepeberrodssauce & persillekartofler.

Desserter:

Klassisk tiramisu. 

Husets trifli efter sæson med sprøde makroner, creme anglaise & flødeskum. 

Chokoladekage med solbær marmoreret vaniljeis & solbærkompot.

Natmad:

Tomatsuppe med hvidløgsbrød. 

Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød. 

Lune frikadeller med rødkål, surt & groft brød

Gallamenu 3

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert kr. 749,-

Forretter:

Laksetatar rørt med sennep, rød chili & lime, serveret med tomatcoulis på salat. 

Timbale af hvid fisk med røget laks på sprød salat, hertil sauce verde & syltede blommetomater. 

Serrano skinke anrettet på syltede grøntsager, hertil sprød salat & pesto

Til alle forretter serveres smør & hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Rosastegt kalvefilet med grøntsagstimbale, cognacsauce & små kartofler vendt i brunet smør og krydderurter. 

Rosastegt lammeculotte, hertil saltbagte kartofler & rosmarinsky. 

Oksefilet med flødekartofler, rødvinssauce, spinattimbale & bagte tomater.

Desserter:

Nøddeflage med hindbærmarmoreret vaniljeis & hindbærskum. 

Broken Snickers – vaniljeis, karamelsauce, chokoladesauce & ristede peanuts. 

Gateau Marcel med appelsinis & karamelbrud.

Natmad:

Vichyssoise – kold kartoffel-porresuppe med sprød bacon, purløg & grovbrød. 

Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød. 

Lune frikadeller med rødkål, surt & groft brød. 

Mulligatawny - smagfuld karrysuppe med hønsekød & ris, samt hjemmebagt brød.

Gallamenu 4

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert kr. 799,-

Forretter:

Røget hellefisk med salat af krabbekød, æbler & syltede rødløg, hertil dilddressing. 

Koldrøget laks med flødestuvet spinat, pyntet med lakserogn & ærteskud. 

 Kold, cremet krebsehaleragout med urter & sprødt, pyntet med krebs.

Til alle forretter serveres smør & hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Helstegt kalvemørbrad med skovsvampesauce, torvfriske grøntsager & smørstegte timiankartofler. Oksemørbrad stegt med timian, hertil svampetimbale, bearnaisesauce, pom. Anna & bagte tomater. Oksemørbrad Wellington, indbagt med soufflèfars, serveres med grøntsagssoufflè, fyldt bagt kartoffel & rødvinssauce.

​​

Desserter:

Cheesecake med passionsfrugtsky & brændt hvid chokolade. 

Nøddekurv med 3 slags hjemmelavet is, bær & vaniljeskum. 

Koldskålspannacotta med rabarber, sprøde kys & rabarberis.

​​

Natmad:

Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød. 

Lune frikadeller med rødkål, surt & groft brød. 

Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon & surt, 2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt & hjemmebagt brød. 

Mulligatawny - smagfuld karrysuppe med hønsekød, ris, samt hjemmebagt brød.

Selskabstilbud 1

Inklusiv overnatning

Velkomstdrink - kirr

Forret:

Dampet, kold laks på sprød salat. Hertil rejer, syltede tomater, kaviar, citron & tomatdressing, samt hjemmebagt brød og smør. 

Hertil husets hvidvin ad libitum, samt isvand.

Hovedret:
Bydes 2 gange

Rosastegt kalvesteg med grøntsagstimbale, smørstegte herbes de provnense-kartofler, samt kraftig kalvesky. 

Hertil husets rødvin ad libitum, samt isvand

​​

Dessert:

Rosastegt kalvesteg med grøntsagstimbale, smørstegte herbes de provnense-kartofler, samt kraftig kalvesky. 

Hertil husets rødvin ad libitum, samt isvand

Kaffe/the med cognac/likør, samt småkager.

Lille fri bar med vand, øl, rød- & hvidvin.

​​

Natmad:

Mulligatawny- dejlig smagfuld karrysuppe med hønsekød. 

Hertil ris, hjemmebagt brød & smør.

Overnatning i et lækkert dobbeltværelse 

Med bad, toilet og farvefjernsyn. 

Svalens overdådige brunch buffet 

Med mere end 20 lækre ting, kolde & varme retter. 

Totalt arrangement – 

Alt inklusiv Blomster, servietter & lys 

v. min 20 kuverter 

Pris pr. kuvert kr. 999,-

Selskabstilbud 2

Inklusiv overnatning

Velkomstdrink - kirr

Forret:

Varmrøget laks på sprøde salater, serveret med sauce verde, samt hjemmebagt brød & smør. 

Hertil husets hvidvin ad libitum, samt isvand.

Hovedret:
Bydes 2 gange

Oksemørbrad stegt med timian, hertil pom. Anna, rødvinssauce & svampetimbale. 

Hertil husets rødvin ad libitum, samt isvand

​​

Dessert:

Hjemmebagt sprød nøddekurv med husets hjemmelavet is, serveret med frugt & jordbærcoulis. 

 Hertil bydes et glas dessertvin

Kaffe/the med cognac/likør, samt småkager.

Lille fri bar med vand, øl, rød- & hvidvin.

​​

Natmad:

Hjemmebagt sprød nøddekurv med husets hjemmelavet is, serveret med frugt & jordbærcoulis. 

Hertil bydes et glas dessertvin

Overnatning i et lækkert dobbeltværelse 

Med bad, toilet og farvefjernsyn. 

Svalens overdådige brunch buffet 

Med mere end 20 lækre ting, kolde & varme retter. 

Totalt arrangement – 

Alt inklusiv Blomster, servietter & lys 

v. min 20 kuverter 

Pris pr. kuvert kr. 1049,-

Efterårsmenu

September, oktober og november.​

Inklusiv overnatning

Velkomstdrink - kirr

Forret:

Koldrøget laks med krebsehaleragout, hjemmebagt brød og smør 

Hertil husets kolde hvidvin ad libitum, samt isvand.

​​

Hovedret:
Bydes 2 gange

Kalveculotte med røget svampesauce, pom. Anna, bagt rødbede & grønne bønner. 

Hertil husets rødvin ad libitum, samt isvand.

​​​

Dessert:

Mandelkage med anis bagte blommer & vaniljeis. 

Hertil bydes et glas dessertvin.

​​

Kaffe/the med cognac/likør, samt småkager.

Lille fri bar med vand, øl, rød- & hvidvin.

​​

Natmad:

Vichyssoise – kold kartoffel-porresuppe med sprød bacon, purløg & grovbrød.​

Overnatning i et lækkert dobbeltværelse 

Med bad, toilet og farvefjernsyn. 

Svalens overdådige brunch buffet 

Med mere end 20 lækre ting, kolde & varme retter. 

Totalt arrangement – 

Alt inklusiv Blomster, servietter & lys 

v. min 20 kuverter 

Pris pr. kuvert kr. 1049,-

Mellemretter

Såfremt De måtte ønske en mellemret i Deres menu, har vi her nogle forslag:

Kød

Pr. ret 98,-​

Svalens Carpaccio – råmarineret oksemørbrad med pesto, ristede pinjekerner, rucola, høvlet parmesanost, samt hjemmebagt brød.

Røget dyrekølle serveret med syltede blommer, rugflage & persilleolie.

Rimmet laks med spæde salater, samt køkkenets skønne kryddermayo & maltkiks.

Anderilette med æblesky & syltede tyttebær.

​​

Sorbet

Ønskes sorbet som mellemret, serverer vi en rosmarin, hyldeblomst eller champagnesorbet. Serveres i smukt glas & pyntet med et friskt mynteblad.

Pris: kr. 24,-

​​​

Ost

Vi tilbyder en ostetallerken med 4 slags europæiske herregårdsoste, anrettet med syltede valnødder & rødløgsmarmelade

Pris: kr. 118,-

Bryllupsmenu Sommer:

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert kr. 899,-

Velkomstdrink – Kirr

Forret

Grillet asparges med håndpillede rejer, sauce mouseline & rugcrouton

Ganerenser

Hyldeblomstsorbet

​​​

Mellemret

Stegte kammuslinger med blomkålspure & brunet smør, pyntet med rødbedespire & lakserogn.

Hovedret

Kalvemedaljon ombundet med panchetta, hertil nye kartofler vendt i smør og krydderurter, serveret med sommerens sprøde grøntsager & estragonflødesauce. 

Hertil husets smagfulde rødvin ad libitum, samt isvand.

Dessert

Cheesecake med passionsfrugtsky, solbæris i chokoladeskål & chokoladetrøffel med hindbær. 

1 glas dessertvin

Kaffe/the med en cognac/likør, samt småkager.

Valgfri natmad fra øvrige menuer

Bryllupsmenu Vinter:

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert kr. 999,-

Velkomstdrink – Champagnecocktail

Forret

Halv hummer med limemayonnaise & sprød salat, hertil hjemmebagt brød.

Ganerenser

Rosmarinsorbet.

​​​

Mellemret

Anderilette med syltede tyttebær, æblegelé & rugcrouton

Hovedret

Dyreryg med kanteral a la creme, pom. Anna med timian, æblesyltede rødbeder & bagte græskar. 

Hertil husets rødvin ad libitum, samt isvand.

​​

Dessert

ateau Marcel med kraftig chokoladeis, bagte figner & hvid trøffelcreme. 

1 glas dessertvin

Kaffe/the med en cognac/likør, samt småkager.

Valgfri natmad fra øvrige menuer

Konfirmationsmenu 2021

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert 649,-


Tunmousse

Salat, sauce verde & sprød rugflage. 

Syltet rødløg, ærteskud

Rosa kalveculotte

Nye kartofler vendt i smør & krydderurter. Hertil asparges & springløg, serveret med letrøget svampeflødesauce.

​​​

Broken Snickers

Chokoladeis, vaniljeis, karamelsovs, chokoladesovs & ristede peanuts.

​​

Natmad:

Frikadeller med kartoffelsalat

Buffet

Min. 20 couverter

Varighed ca. 4 timer

3 slags sild Kold fiskeanretning maskeret med rejer, kaviar & dampede grønne asparges 

Lun fiskefilet med remoulade & citron 

Lun leverpostej med bacon & ristede champignons 

Lune frikadeller med rødkål & surt Tarteletter med høns i asparges 

Mørbradbøf med champignon à la creme 

Osteanretning med vindruer & radiser Hjemmebagt brød, samt smør 

Pris pr. couvert kr. 299,-

Luksusbuffet

Min. 20 couverter

Varighed ca. 4 timer

Marinerede-, karry- & kryddersild samt lune stegte sild 

Kold lakseanretning med kaviar, dampede grønne asparges, rejer & tomatdressing 

Lun fiskefilet med remoulade & citron Gravad laks med sennepsdressing 

Tarteletter med høns i asparges Helstegt oksetyndstegsfilet med marinerede urter 

Lun leverpostej med bacon & ristede champignons Lune frikadeller med rødkål & surt 

Mørbradbøf i flødesauce 

Osteanretning med vindruer, radiser, peberfrugt & kiks 

Kagefad med råsyltede bær 

Hjemmebagt brød, samt smør

Pris pr. couvert kr. 379,-

Carveybuffet

Min. 20 couverter

Vælg mellem 5 forretter (serveret ved bordet)

Dampet kold laks serveret med rejer, tomatsalsa, kaviar & sauce verde 

Rejecocktail på sprød salat med rejer, dampede grønne asparges, kaviar & tomatdressing 

Fersk røget laks med mild sennepscreme, sprød salat & syltede blommetomater 

Serrano skinke med salsa, pinjekerner & pesto 

Laksetatar rørt med sennep, rød chili og lime, serveret på salat

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Fra buffet:

Helstegt oksefilet med kraftig rødvinssauce 

Krydderbragt skinke med sprøde svær, hertil champignonsauce 

Helstegt lammekølle med lammesky & mintgelè (lammekøllen kan erstattes med farseret kyllingebryst) 

2 lækre salater Køkkenets pastasalat 

Flødekartofler 

Osteanretning med vindruer, radiser, peberfrugt, kiks & hjemmebagt brød

Dessert:

Serveret ved bordet

Desserttallerken med is, chokolademousse, kage, frugt & coulis

Pris pr. couvert kr. 399,-

Brunchmenu

Min. 20 couverter

​Kaffe/the 

Orangejuice 

Æblejuice 

Græsk yoghurt m/ topping 

Pandekager m/ sirup 

Tunsalat 

Varmrøget laks fra egen rygeovn 

Røræg m/ bacon & cocktailpølser 

Udvalg af pålæg 

Lun leverpostej m/ champignon & bacon 

2 slags ost & 1 skæreost 

3 slags marmelade 

Udvalg af hjemmebagt brød 

Wienerbrød 

Frugtfad

Pris pr. couvert kr. 259,-

Tilkøb:

​Croissanter kr. 16,- 

Lun tærte med kartoffel brie og bacon kr. 17,- 

Hønsesalat kr. 12,- 

Krebsesalat kr. 25,- 

Ferskrøget laks med sauce Verde kr. 35,- 

Havregryn, cornflakes, cocopops og mysli kr. 12 

Blødkogte æg kr. 10,- 

Nutella kr. 10,- 

Serrano skinke med melon kr. 35,-

OBS: Bruncharrangementer har en varighed på maksimum 4 timer med start senest kl. 11.00.

Kaffearrangementer

Min. 20 couverter

​Kaffe/the med 1/1 bolle med smør

kr. 85.-

Kaffe/the med hjemmebagt kringle

kr. 95.-

Kaffe/the med 1/1 bolle med smør og hjemmebagt kringle

kr. 105.-

Kaffe/the med 1/1 bolle med smør og pålæg og hjemmebagt kringle

kr. 115.-

Kaffe/the samt 3 lækre snitter

kr. 115.-

Sandwich​

kr. 45.-

Snitter

kr. 28.-

Luksus smørrebrød

kr. 49.-

Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon og surt, 2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt og hjemmebagt brød.

kr. 149.-

Receptionsforslag

Min. 20 couverter

Der beregnes 3 stk. pr. couvert af hver ting til de 3 første forslag​

Forslag 1:

​Miniforårsruller med kylling & sur – sød sauce

Røget laks på minitoast med aspargescreme

Mini sandwichens

Emmentaler med melon på pind

Pris pr. couvert kr. 149.-

Forslag 2:

​Små sandwich med bresaola & artiskok

Vol-au-vent med røget lakserilette

Pestomarinerede tigerrejer

Bruschetta med tomat

​Skinke & melon 

Ostehapser med druer & grønt

Diverse små, søde kager

Pris pr. couvert kr. 199.-

Forslag 3:

2 canapeer med røget laks & røget ål

3 små lune frikadeller

3 små sandwiches

3 pølser i svøb

3 slags ost med druer, radiser, peberfrugt & kiks

Pris pr. couvert kr. 219.-

Forslag 4:

​Fiskesouffle af torvets friske fisk serveret på sprød salat med rejer & kryddercreme

Italiensk pølse med husets hjemmelavede pesto

Krydderpaté m/ oliven & piment

Spegeskinke med portvinsmarineret melon

Små lune deller 

Udvalg af diverse oste med frugt 

Hertil serveres to slags hjemmebagt brød 

Langtidsbagt chokoladekage med råsyltede bær

Pris pr. couvert kr. 239.-

Kurser, møder og konferencer

​På Hotel Svalen er der mulighed for at afholde kurser eller konferencer i vores nyistandsatte lokaler. Vi råder over flere lokaler & grupperum med netadgang. 

Vi stiller diverse AV udstyr til rådighed, lærred, whiteboard, overhead & flipover.

Dagsmøde:

F.eks. fra kl. 9.00 – 16.00 

Min. 12 couverter 

Kaffe med franskbrød & ost 

Frokostanretning eller buffet afhængig af couvert antal – en øl eller vand 

Kaffe med friskbagt kringle 

Isvand 

Frisk frugt

Pr. couvert inkl. lokaleleje kr. 298,-

Aftenmøde:

F.eks. fra 17.00 – 22.00 

Min. 12 couverter 

To retter veltillavet aftensmad (forret/hovedret – eller – hovedret/dessert) 

Isvand 

Frisk frugt 

Kaffe med kage

Pr. couvert inkl. lokaleleje kr. 298,-

Døgnkursus:

Min. 12 couverter 

Kaffe med franskbrød & ost 

Frokostanretning eller buffet afhængig af couvert antal – en øl eller vand 

Kaffe med friskbagt kringle 

Isvand 

Frisk frugt 

To retters veltillavet aftensmad (forret/hovedret – eller – hovedret/dessert) 

Kaffe med kage 

Lokaleleje

Overnatning i enkeltværelse med morgenmadsbuffet Pr. couvert kr. 1195,-

Overnatning i dobbeltværelse med morgenmadsbuffet Pr. couvert kr. 999,-

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 14:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90