​Gallamenu 1-4

Her kan du se vores fire forskellige gallamenuer​

Gallamenu 1​

Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør.

Samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 598,-

Forretter:

Fisketerrin efter sæson anrettet på pluksalat med tomatsalsa.

Rejecocktail på sprød salat med mild tomatdressing og asparges.

2 tarteletter med høns i asparges.

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Farseret kalkunroulade med sautè af rodfrugter og timian, hertil urtekartofler og purløgscremesauce.

Gammeldags oksesteg med bønner og glaserede perleløg, hertil persillekartofler og kraftig okseskysauce.

Gammeldags flæskesteg af svinekam med brune og hvide kartofler, rødkål og surt, samt flæskestegssauce.

Desserter:

Frisk frugtsalat med råcreme og chokoladestykker.

3 slags hjemmelavet flødeis med frugt og vafler.

Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgelè.

Natmad:

Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.

Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød.

Gallamenu 2

Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 679,-

Forretter:

Snitte med røget laks, hertil peberrodscreme og asparges
Varmrøget laks på sprød salat serveres med sauce verte
Lime- og pestomarinerede rejer på pluksalat med citruscreme

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, tyttebær, halve æbler med ribsgelè, smørstegte kartofler og vildtflødesauce.
Rødvinsmarineret svinekam med sautè af æbler og blommer, serveret med råstegte kartofler og rødvinsskysauce.
Soya- og ingefærmarineret oksetyksteg med grøntsagstimbale, timiansauce og urtekartofler.

Desserter:​

3 slags hjemmelavet flødeis med frisk frugtsalat og sprøde tuilles.
Hjemmebagt nøddekurv med husets parfait- og sorbetis, hertil frugtsalat og skovbærcoulis.
Frugttærte efter sæson med creme fraiche.

Natmad:

Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød.
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød.

Gallamenu 3

Husets velkomstdrik, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 749,-

Forretter:

Laksetatar rørt med sennep, creme fraiche, rød chili og lime, serveret med tomatcoulis på salat
Timbale af hvid fisk og røget laks på sprød salat, hertil sauce verte og syltede blommetomater
Serrranoskinke anrettet på syltede grøntsager, hertil sprød salat og pesto

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Rosastegt kalvefilet med grøntsagstimbale, kraftig kalvesky og smørstegte herbes de provence kartofler
Lammefilet stegt med hvidløg og persille, hertil timbale af rodfrugter, kraftig lammesky og smørstegte kartofler
Oksefilet stegt med panade af dijonsennep og krydderurter,
hertil grøntsagstimbale, dijonsauce og pommes à la creme

Desserter:

3 slags hjemmelavet flødeis med frisk frugtsalat og sprøde tuilles
Hjemmebagt nøddekurv med husets parfait- og sorbetis, hertil frugtsalat og skovbærcoulis
Langtidsbagt chokoladekage med råsyltede bær, appelsincoulis og vanilleis

Natmad:

Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød
Mulligatawny – smagfuld karrysuppe med oksekød, spansk peber og ris samt hjemmebage brød

Gallamenu 4

Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 799,-

Forretter:

Røget hellefisk på salat af krabbekød, æbler og syltede rødløg, hertil dilddressing
Laks indbagt i butterdej serveret på hummerfrikassè med piment
Skaldyrscocktail med 4 slags skaldyr, serveret på pluksalat med mild chili – tomatdressing

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Helstegt kalvemørbrad med skovsvampesauce, torvefriske grøntsager og smørstegte timiankartofler. Oksemørbrad stegt med serranoskinke, hertil svampetimbale, sauce madeira og svalekartofler.
Oksemørbrad Wellington, indbagt med soufflèfars, serveres med grøntsagssoufflè, fyldt bagt kartoffel og sauce Bordelaise.


Desserter:

Hjemmebagt nøddekurv med parfait- og sorbetis, hertil frugtsalat og skovbærcoulis
Mandelkage med is, marineret frugt og coulis
Desserttallerken med is, kage, chokolademousse og frugt


Natmad:

Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød
Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon og surt,
2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt og hjemmebagt brød
Mulligatawny – smagfuld karrysuppe med oksekød, spansk peber og ris samt hjemmebage brød

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 14:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene 

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90