Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.
Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 799,-
Forretter:
Røget hellefisk med salat af krabbekød, æbler & syltede rødløg, hertil dilddressing.
Koldrøget laks med flødestuvet spinat, pyntet med lakserogn & ærteskud.
Kold, cremet krebsehaleragout med urter & sprødt, pyntet med krebs.
Til alle forretter serveres smør & hjemmebagt brød
Hovedretter:
Bydes 2 gange
Helstegt kalvemørbrad med skovsvampesauce, torvfriske grøntsager & smørstegte timiankartofler. Oksemørbrad stegt med timian, hertil svampetimbale, bearnaisesauce, pom. Anna & bagte tomater. Oksemørbrad Wellington, indbagt med soufflèfars, serveres med grøntsagssoufflè, fyldt bagt kartoffel & rødvinssauce.
Desserter:
Cheesecake med passionsfrugtsky & brændt hvid chokolade.
Nøddekurv med 3 slags hjemmelavet is, bær & vaniljeskum.
Koldskålspannacotta med rabarber, sprøde kys & rabarberis.
Natmad:
Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød.
Lune frikadeller med rødkål, surt & groft brød.
Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon & surt, 2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt & hjemmebagt brød.
Mulligatawny - smagfuld karrysuppe med hønsekød, ris, samt hjemmebagt brød.