MIDLERTIDIG NEDLUKNINGER FOR SELSKABER (2023) ​

Hotel Svalen har stadigvæk ÅBENT for overnatninger m. Morgenmad! ​På grund af situationen på arbejdsmarkedet, har det ikke været muligt at skaffe kvalificeret arbejdskraft. ​ ​

Derfor er det med stor beklagelse og ærgrelse, at vi finder os nødsaget til at holde vores "selskabsafdeling" lukket indtil videre. ​ ​

Vi beklager de gener dette må have forårsaget. ​

​Med venlig hilsen

Annette og Michael

Hotel Svalen​​

Gallamenu 1-4​

Gallamenu 1​

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin

Pris pr. couvert kr. 598,-

Forretter:

Tunmousse med syltede rødløg og rugcrouton, pyntet med ærteskud. 

Rejecocktail på sprød salat med mild tomatdressing & asparges. 

Til de to forretter serveres smør & hjemmebagt brød 

2 tarteletter med høns i asparges.

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Farseret kyllingebryst med tomatflødesauce & små pestobagte kartofler. 

Gammeldags oksesteg med bønner og glaserede perleløg, hertil persillekartofler & kraftig okseskysauce Gammeldags flæskesteg af svinekam med brune & hvide kartofler, rødkål og surt, samt flæskestegssauce.

Desserter:

Frisk frugtsalat med råcreme & chokoladestykker. 

3 slags hjemmelavet flødeis med frugt & sprød tuille. 

Chokolademousse.

Natmad:

Aspargessuppe med hjemmebagt grovbrød. 

Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød.

Gallamenu 2

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert kr. 679,-

Forretter:

Snitte med røget laks, hertil peberrodscreme & dampede asparges. 

Varmrøget laks på salat med asparges & sauce verde. 

Lime- & pestomarinerede rejer på pluksalat med citruscreme. 

Til alle forretter serveres smør & hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, rysteribs, halve æbler med ribsgelé, smørstegte kartofler & vildtflødesauce. 

Farseret svinemørbrad med champignonsauce & urtekartofler. 

Sprængt oksespidsbryst med flødepeberrodssauce & persillekartofler.

Desserter:

Klassisk tiramisu. 

Husets trifli efter sæson med sprøde makroner, creme anglaise & flødeskum. 

Chokoladekage med solbær marmoreret vaniljeis & solbærkompot.

Natmad:

Tomatsuppe med hvidløgsbrød. 

Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød. 

Lune frikadeller med rødkål, surt & groft brød

Gallamenu 3

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert kr. 749,-

Forretter:

Laksetatar rørt med sennep, rød chili & lime, serveret med tomatcoulis på salat. 

Timbale af hvid fisk med røget laks på sprød salat, hertil sauce verde & syltede blommetomater. 

Serrano skinke anrettet på syltede grøntsager, hertil sprød salat & pesto

Til alle forretter serveres smør & hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Rosastegt kalvefilet med grøntsagstimbale, cognacsauce & små kartofler vendt i brunet smør og krydderurter. 

Rosastegt lammeculotte, hertil saltbagte kartofler & rosmarinsky. 

Oksefilet med flødekartofler, rødvinssauce, spinattimbale & bagte tomater.

Desserter:

Nøddeflage med hindbærmarmoreret vaniljeis & hindbærskum. 

Broken Snickers – vaniljeis, karamelsauce, chokoladesauce & ristede peanuts. 

Gateau Marcel med appelsinis & karamelbrud.

Natmad:

Vichyssoise – kold kartoffel-porresuppe med sprød bacon, purløg & grovbrød. 

Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød. 

Lune frikadeller med rødkål, surt & groft brød. 

Mulligatawny - smagfuld karrysuppe med hønsekød & ris, samt hjemmebagt brød.

Gallamenu 4

Husets velkomstdrink, vinarrangement, kaffe/te, småkager & cognac/likør.

Samt fri bar; øl, sodavand, husets hvidvin & husets rødvin.

Pris pr. couvert kr. 799,-

Forretter:

Røget hellefisk med salat af krabbekød, æbler & syltede rødløg, hertil dilddressing. 

Koldrøget laks med flødestuvet spinat, pyntet med lakserogn & ærteskud. 

 Kold, cremet krebsehaleragout med urter & sprødt, pyntet med krebs.

Til alle forretter serveres smør & hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Helstegt kalvemørbrad med skovsvampesauce, torvfriske grøntsager & smørstegte timiankartofler. Oksemørbrad stegt med timian, hertil svampetimbale, bearnaisesauce, pom. Anna & bagte tomater. Oksemørbrad Wellington, indbagt med soufflèfars, serveres med grøntsagssoufflè, fyldt bagt kartoffel & rødvinssauce.

​​

Desserter:

Cheesecake med passionsfrugtsky & brændt hvid chokolade. 

Nøddekurv med 3 slags hjemmelavet is, bær & vaniljeskum. 

Koldskålspannacotta med rabarber, sprøde kys & rabarberis.

​​

Natmad:

Oksekødssuppe med kødboller, urter & hjemmebagt brød. 

Lune frikadeller med rødkål, surt & groft brød. 

Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon & surt, 2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt & hjemmebagt brød. 

Mulligatawny - smagfuld karrysuppe med hønsekød, ris, samt hjemmebagt brød.

Vil du booke en overnatning?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger.​​

Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud i dag.

 
 
 

​Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag.

 
Værelses type:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 12:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90