Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, avec og småkager, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 799,-
Forretter:
Røget hellefisk på salat af krabbekød, æbler og syltede rødløg, hertil dilddressing
Laks indbagt i butterdej serveret på hummerfrikassè med piment
Skaldyrscocktail med 4 slags skaldyr, serveret på pluksalat med mild chili – tomatdressing
Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød
Hovedretter:
Bydes 2 gange
Helstegt kalvemørbrad med skovsvampesauce, torvefriske grøntsager og smørstegte timiankartofler. Oksemørbrad stegt med serranoskinke, hertil svampetimbale, sauce madeira og svalekartofler.
Oksemørbrad Wellington, indbagt med soufflèfars, serveres med grøntsagssoufflè, fyldt bagt kartoffel og sauce Bordelaise.
Desserter:
Hjemmebagt nøddekurv med parfait- og sorbetis, hertil frugtsalat og skovbærcoulis
Mandelkage med is, marineret frugt og coulis
Desserttallerken med is, kage, chokolademousse og frugt
Natmad:
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød
Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon og surt,
2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt og hjemmebagt brød
Mulligatawny – smagfuld karrysuppe med oksekød, spansk peber og ris samt hjemmebage brød