Min. 20 couverter
Vælg mellem 5 forretter (serveret ved bordet)
Dampet kold laks serveret med rejer, tomatsalsa, kaviar & sauce verde
Rejecocktail på sprød salat med rejer, dampede grønne asparges, kaviar & tomatdressing
Fersk røget laks med mild sennepscreme, sprød salat & syltede blommetomater
Serrano skinke med salsa, pinjekerner & pesto
Laksetatar rørt med sennep, rød chili og lime, serveret på salat
Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød
Fra buffet:
Helstegt oksefilet med kraftig rødvinssauce
Krydderbragt skinke med sprøde svær, hertil champignonsauce
Helstegt lammekølle med lammesky & mintgelè (lammekøllen kan erstattes med farseret kyllingebryst)
2 lækre salater Køkkenets pastasalat
Flødekartofler
Osteanretning med vindruer, radiser, peberfrugt, kiks & hjemmebagt brød
Dessert:
Serveret ved bordet
Desserttallerken med is, chokolademousse, kage, frugt & coulis
Pris pr. couvert kr. 399,-