​MIDLERTIDIG NEDLUKNINGER FOR SELSKABER (2023) ​

Hotel Svalen har stadigvæk ÅBENT for overnatninger m. Morgenmad! ​På grund af situationen på arbejdsmarkedet, har det ikke været muligt at skaffe kvalificeret arbejdskraft. ​ ​

Derfor er det med stor beklagelse og ærgrelse, at vi finder os nødsaget til at holde vores "selskabsafdeling" lukket indtil videre. ​ ​

Vi beklager de gener dette må have forårsaget. ​ 

​Med venlig hilsen 

Annette og Michael 

Hotel Svalen​​

Gode festlokaler til selskaber

Søger De selskabslokaler til leje med central beliggenhed på Sjælland, er Hotel Svalen det rette valg. Hotellet er placeret nær Hedehusene, Taastrup og Roskilde og har perfekte lokaler til fest.

Har De en konfirmation, et bryllup eller en anden fejring i sigte? Så læs med her.

Vi er specialister i selskabsmenuer og selskabsarrangementer og råder over lokaliteter til selskaber på op til ca. 250 personer.

English: We specialize in dinner parties and party arrangements, and our reception rooms accommodate parties of approx. 250 persons.

Deutsch: Wir sind Specialiste für Menues für grösserer Gesellschaften und für Veranstaltungen von Gesellschaften – und verfügen über Räumlichkeiten für Gesellschaften bis etwa 250 personen.

Inviter selskaber på Hotel Svalen – God mad og overnatning tæt på København.

På Hotel Svalen har vi fornøjelsen af at præsentere Dem for vores forslag til diverse festmenuer, som kan serveres i vores festlokaler. Ønsker De at sammensætte menuen anderledes eller ændre den til andet, end vi har nævnt, klarer vi også dette.

Om arrangementet – mad, drikke og priser

​Arrangementet foregår i vores festlokaler og har en varighed på 7 timer, hvis ikke andet er aftalt. Natmaden serveres 1 time før arrangementets afslutning – hvor musikken også stoppes.

Bararrangementerne lukker 15 min. efter natmaden er serveret.

Ønskes en ekstra time med lille bar, afregnes dette med kr. 70.- pr. kuvert. Ønskes en ekstra time med stor bar, afregnes dette med kr. 90.- pr. kuvert.

Der dækkes altid op med hvide duge og servietter, og ved opdækning med kulørte duge og servietter, beregnes et tillæg på kr. 10.- pr. kuvert. Der er altid smukke blomsterdekorationer på bordene. Har De specielle ønsker mht. farver, efterkommer blomsterbinderen gerne dem, så vidt det er muligt.

Børn under 2 år er gratis, børn mellem 2 og 12 år betaler halv kuvertpris. Børn betaler ikke for ekstra timer med bar.

Vedrørende musik kan vi skaffe alt fra én solist/musiker, til et helt orkester eller en musikboks. De er også velkommen til selv at medbringe musik eller musiker til vores festlokaler. Musikeren spiser altid mad, når gæsterne går til kaffe. Mad og det han (som regel) i øvrigt fortærer, faktureres med kr. 200.-

Skulle De have lyst til en snack til velkomst eller til baren, beregner vi kr. 24.- pr. kuvert.

Reservation og betaling af selskabslokaler

Ved bestilling af selskabslokaler indbetales et reservationsgebyr på kr. 2000,-. Reservationen er først gældende, når reservationsgebyret er modtaget.

Afbestilles arrangementet, refunderes reservationsgebyret kun såfremt lokalet genudlejes.

Vi skal kende størrelsen på selskaber senest 8 dage før arrangementets afholdelse. Ved afbud efter dette tidspunkt betales der alene for kuvertprisen og ikke for drikkevarer.

Betalingsbetingelser er netto kontant på dagen, medmindre andet er aftalt. Betaling kan ske ved kontanter eller dankort/visa-dankort. Der modtages ikke andre kreditkort på selskaber.

Hvis overnatning ønskes

Såfremt De eller Deres gæster ønsker overnatning i forbindelse med arrangementet, lader dette sig gøre til en særdeles fordelagtig pris.

Dobbeltværelse til kr. 600.-, kun i forbindelse med selskab.

Enkeltværelse til kr. 500.-, kun i forbindelse med selskab.

Ekstra opredning kr. 300,- pr. person (max. 2 opredninger pr. værelse).

Indtjekning på værelser fra kl. 15.00. Udtjekning senest kl. 10.00.

Prisen inkluderer en stor, dejlig morgenbuffet/brunch – der serveres mellem 8.00 – 10.00.

Ovenstående er en hyggelig måde at afslutte et arrangement på. Såfremt De herudover har specielle ønsker, prøver vi gerne at opfylde dem.

Kontakt os for mere information

Ønsker De at vide mere om udlejning af selskabslokaler, har De spørgsmål, eller ønskes en fremvisning? Så er De velkommen til at kontakte os på tlf.: 46 56 12 00 eller på e-mail: post@hotelsvalen.dk.

De er ligeledes også velkommen til at henvende Dem for at få udregnet en konkret pris på Deres arrangement. Vi stræber altid efter at give vores kunder en så billig pris som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ser frem til at byde Dem velkommen for en fremvisning og eventuel reservation.

Vil du booke en overnatning?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger.​​

Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud i dag.

 
 
 

​Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag.

 
Værelses type:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 12:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90