Konferencelokaler, som kan imødekomme mange forskellige behov

Er De på udkig efter et lokale, hvor der kan afholdes en konference eller et kursus? Så er De kommet til det rette sted. Lige her hos Hotel Svalen har vi en række forskellige konferencelokaler og mødelokaler til rådighed.

Vores kursuslokalerer beliggende centralt på Sjælland nær Hedehusene, Taastrup og Roskilde klods op af motorvejen. Det er nemt at komme hertil fra motorvejen, og vi har naturligvis en stor parkeringsplads til alle gæster.

På Hotel Svalen er der mulighed for at afholde kurser eller konferencer i vores nyistandsatte lokaler. Vi råder over flere lokaler og grupperum med god netadgang. De bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os, hvis De leder efter et sted, som tilbyder leje af kursuslokale eller leje af mødelokale til gode priser.

Vores kursuslokaler råder over diverse teknisk udstyr

Når De lejer mødelokaler her hos os, kan De være sikker på, at lokalet er ryddet og klar gjort til Deres møde. Vi stiller desuden diverse AV-udstyr til rådighed, lærred, whiteboard, overhead og flipover.

Har De brug for andet udstyr, gør vi vores bedste for at skaffe dette.

I vores kursuslokaler kan De afholde både dagsmøder, aftenmøder eller døgnkursus. Vi sørger for forplejning lige efter Deres ønsker og behov – og altid til en så billig pris som muligt. Når De lejer konferencelokaler hos os, er De garanteret god service, høj kvalitet samt velindrettede lokaler.

Kontakt os, og hør mere om vores mødelokaler

Kunne De tænke Dem at høre mere om vores mødelokaler? Så er De velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at fortælle mere om vores kursuslokaler, herunder forplejning og teknisk udstyr.

De kan kontakte os på tlf.: 46 56 12 00 eller på e-mail: post@hotelsvalen.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger om vores konferencelokaler hurtigst muligt.

Vil du booke en overnatning?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger.​​

Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud i dag.

 
 
 

​Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag.

 
Værelses type:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 12:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90