MIDLERTIDIG NEDLUKNINGER FOR SELSKABER (2023) ​

Hotel Svalen har stadigvæk ÅBENT for overnatninger m. Morgenmad! ​På grund af situationen på arbejdsmarkedet, har det ikke været muligt at skaffe kvalificeret arbejdskraft. ​ ​

Derfor er det med stor beklagelse og ærgrelse, at vi finder os nødsaget til at holde vores "selskabsafdeling" lukket indtil videre. ​ ​

Vi beklager de gener dette må have forårsaget. ​

​Med venlig hilsen

Annette og Michael

Hotel Svalen​​

Konfirmationslokaler til rådighed lige her hos os

​Er De på udkig efter et sted, hvor De kan holde konfirmation? Så kan De med fordel se nærmere her på siden. Hos Hotel Svalen har vi en række gode konfirmationslokaler til rådighed, som passer til ethvert behov. Vores hotel er beliggende centralt på Sjælland nær Hedehusene, Taastrup og Roskilde. Hotellet ligger tæt på motorvejen, hvorfor det er nemt både at komme hertil og herfra.

En konfirmation er en stor dag for de fleste danskere. Derfor er det vigtigt, at dagen forløber, som det ønskes. Vi råder over en række forskellige lokaler til konfirmation, som skaber de perfekte rammer for den store dag. Vi kan både rumme mindre og større selskaber, så De skal ikke holde Dem tilbage med at kontakte os.

Hvad koster en konfirmation?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en konfirmation koster, da det afhænger af mange forskellige parametre. Det kommer an på, hvilket lokale De vælger, hvordan menuen skal sammensættes, samt hvor mange gæster I bliver.

Når De vælger at fejre dagen i et af vores konfirmationslokaler,er De dog garanteret fordelagtige priser, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet af lokale og service.

Vi har desuden et godt køkken, hvorfra der serveres dejlig og velsmagende mad til alle behov. Sammen med Dem sammensætter vi den helt rigtige menu til konfirmationen, som vil glæde alle gæster. 

Hos os er De garanteret en god konfirmationsfest i rolige omgivelser, med god mad og professionel service.

Kontakt os, og hør mere om vores konfirmationslokaler

Kunne De tænke Dem at høre mere om, hvad vi tilbyder af leje af lokaler til konfirmation? Så er De velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at tage en god snak med Dem om Deres ønsker og behov.

De kan kontakte os på tlf.: 46 56 12 00 eller på e-mail: post@hotelsvalen.dk, så vender vi tilbage med flere informationer om vores konfirmationslokaler hurtigst muligt.​

Vil du booke en overnatning?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger.​​

Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud i dag.

 
 
 

​Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag.

 
Værelses type:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 12:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90