Firmaaftaler​

Til hverdag befolkes Hotel Svalen typisk af gæster med en firma-aftale i baghånden. det er håndværkere og handelsrejsende som har en kontrakt der skal opfyldes i nabolaget, og som derfor har brug for logi i hverdagene i en eller flere uger.

Netop dette felt er blevet Hotel Svalens kerneområde, og vi tilbyder yderst attraktive firma-ordninger for ophold af denne karakter. Udover de pæne, veludstyrede værelser og de indlysende prismæssige fordele, tilbyder vi også en række andre tiltag, som vi er stolte af at kunne levere til vore gæsters tilfredshed.

Stor gratis parkeringsplads.

Feks: Stor brunch-buffet, med varme retter, pålæg og alt hvad man kan ønske sig.

Serveres hver dag fra kl. 06:00​

​Madpakkeordning – 6 flotte stykker mad – heraf den ene en dejlig ostemad – for kun 65,-

Og ønsker man sig termokanden fyldt med kaffe, ordner vore søde morgenpiger den sag for 30,-

Dagens ret – Se hver dag nye retter af god, gedigen husmandskost på tavlen – og vel at mærke rigeligt af den -inklusiv en øl/sodavand til kun 118,-

Før og efter maden er der mulighed for at hygge sig i baren, få et slag kort, og slappe af i den meget hjemlige, gemytlige atmosfære. Vi er nede på jorden, og omgangstonen her er helt speciel – en ting vores mange stamgæster holder i ave. Her kan man høre meget, og lære noget nyt hver dag! Det har vi det rigtig godt med – og det har vores gæster heldigvis også.

Firmaaftale hos Hotel Svalen – Billig overnatning i Tåstrup.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 14:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90