MIDLERTIDIG NEDLUKNINGER FOR SELSKABER (2023) ​

Hotel Svalen har stadigvæk ÅBENT for overnatninger m. Morgenmad! ​På grund af situationen på arbejdsmarkedet, har det ikke været muligt at skaffe kvalificeret arbejdskraft. ​ ​

Derfor er det med stor beklagelse og ærgrelse, at vi finder os nødsaget til at holde vores "selskabsafdeling" lukket indtil videre. ​ ​

Vi beklager de gener dette må have forårsaget. ​

​Med venlig hilsen

Annette og Michael

Hotel Svalen​​

Bryllupslokaler til ethvert behov findes lige her

Leder De efter et lokale til Deres bryllup? Så behøver De ikke at lede længere. Lige her hos Hotel Svalen finder De en række forskellige bryllupslokaler, som skaber dejlige rammer for den store dag. Vores hotel er beliggende centralt på Sjælland nær Hedehusene, Taastrup og Roskilde, og vi har naturligvis en stor parkeringsplads til rådighed for alle Deres gæster.

Er De i gang med at planlægge den store dag, så kan De med fordel få kompetent hjælp her hos os. Vi er et professionelt hotel, som har masser af erfaring med bryllupper og udlejning af bryllupslokaler. 

Vores lokaler kan rumme både større og mindre arrangementer, afhængigt af lige netop Deres ønsker og behov.

De bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for at leje et skønt bryllupslokale.

Bryllup med overnatning klarer vi også gerne

Drømmer De om at holde et brag af en bryllupsfest, som varer hele natten lang, så er det muligt at holde bryllup med overnatningher hos os. Vi råder over 46 velindrettede hotelværelser, hvor Deres gæster kan overnatte. Vi sørger naturligvis for at servere dejlig morgenmad dagen derpå, som I kan samles omkring, mens I griner af nattens strabadser.

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at De får en fantastisk og uforglemmelig dag. Derfor har vi altid en god dialog med vores gæster både før, under og efter arrangementet, så vi er sikre på, at det bliver præcis, som det ønskes.

Vi ønsker at give vores kunder de bedst mulige priser, og derfor tilbyder vi altid en så billig pris som muligt på udlejning af lokaler til bryllup, uanset om der er tale om bryllup med overnatning eller ej.

Kontakt os for flere oplysninger om vores bryllupslokaler

Skal vi danne rammerne om Deres bryllup med overnatning? Så er De velkommen til at komme og se vores dejlige bryllupslokalerog høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

De kan kontakte os på tlf.: 46 56 12 00 eller på e-mail: post@hotelsvalen.dk, så hører De fra os hurtigst muligt.

Vil du booke en overnatning?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger.​​

Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud i dag.

 
 
 

​Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag.

 
Værelses type:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 12:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90