MIDLERTIDIG NEDLUKNINGER FOR SELSKABER (2023) ​

Hotel Svalen har stadigvæk ÅBENT for overnatninger m. Morgenmad! ​På grund af situationen på arbejdsmarkedet, har det ikke været muligt at skaffe kvalificeret arbejdskraft. ​ ​

Derfor er det med stor beklagelse og ærgrelse, at vi finder os nødsaget til at holde vores "selskabsafdeling" lukket indtil videre. ​ ​

Vi beklager de gener dette må have forårsaget. ​

​Med venlig hilsen

Annette og Michael

Hotel Svalen​​

Begravelsesarrangement kan holdes hos os

Hos Hotel Svalen er det muligt at afholde begravelsesarrangement, hvis du for eksempel ønsker at invitere til kaffe efter bisættelse. Vores lokaler har en dejlig og afslappende atmosfære, som danner gode rammer for en dejlig mindesammenkomst.

Vores lokaler ligger centralt på Sjælland – tæt på Hedehusene, Taastrup og Roskilde, hvorfor det er nemt at komme hertil og herfra for de fleste.

En mindehøjtidelighed efter bisættelse er en god måde at afslutte dagen på. Her er det muligt at nyde en kop kaffe og et stykke kage samt smørrebrød eller noget, mens afdøde mindes på den bedst mulige måde.

Vi har dejlige lokaler til rådighed, som kan rumme både små og store selskaber. Lokalerne udlejes naturligvis til udmærkede priser.

Vi garanterer en mindehøjtidelighed efter begravelse efter Deres ønsker

Hvis der skal afholdes reception efter begravelse, sørger vi altid for, at det bliver lige efter Deres individuelle behov. Vi kan imødekomme mange forskellige ønsker, og derfor kan De trygt lade os stå for Deres begravelsesarrangement.

Vi garanterer velsmagende serveringer og god kaffe samt en rolig, personlig og hyggelig atmosfære. 

Vores personale har stor erfaring på området og står klar til at servicere med stor respekt og imødekommenhed.

Derudover råder vi over fine og rummelige hotelværelser, hvis nogle af gæsterne har brug for at kunne overnatte.

Kontakt os og hør om mulighederne for et begravelsesarrangement

Ønsker De at afholde et begravelsesarrangement hos os? Så er De altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om eventuelle ønsker og behov samt pris.

Vi kan kontaktes på telefon 46 56 12 00 eller e-mail post@hotelsvalen.dk, så hører De fra os snarest muligt.

Vil du booke en overnatning?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger.​​

Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud i dag.

 
 
 

​Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag.

 
Værelses type:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 12:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90