​MIDLERTIDIG NEDLUKNINGER FOR SELSKABER (2022) ​

Hotel Svalen har stadigvæk ÅBENT for overnatninger m. Morgenmad! ​På grund af situationen på arbejdsmarkedet, har det ikke været muligt at skaffe kvalificeret arbejdskraft. ​ ​

Derfor er det med stor beklagelse og ærgrelse, at vi finder os nødsaget til at holde vores "selskabsafdeling" lukket indtil videre. ​ ​

Vi beklager de gener dette må have forårsaget. ​

​Med venlig hilsen

Annette og Michael

Hotel Svalen​​

Hotel, som tilbyder alt fra overnatning til kaffeselskaber

Velkommen til Hotel Svalen. Vi er et familieejet, professionelt drevet hotel, som tilbyder mange forskellige services. Hos os kan De opleve en særlig personlig og hyggelig atmosfære.

Vi ligger centralt placeret på Sjælland, tæt på Hedehusene, Taastrup og Roskilde, vi ligger klods op af motorvejen hvilket gør transporten til og fra hotellet meget attraktiv.

 Se kørerplanen for linje 123 her

Hotel Svalen tilbyder en bred vifte af services, lige fra simpelt leje af hotelværelse for en enkelt nat til flerdages seminarer med fuld pension og forplejning.

Vi råder over 46 velindrettede hotelværelser, flere individuelt indrettede lokaler samt i alt syv atmosfærefyldte selskabslokaler. Vi kan danne rammen om:

En speciel, personlig og hyggelig atmosfære på vores hotel

Der er bestemte årsager til, at stampublikummet igen og igen vender tilbage til Hotel Svalen. De fleste vælger hotellet på grund af den afslappede stemning samt den unikke beliggenhed tæt ved motorvejen, som gør det nemt at komme både hertil og herfra. Vi har naturligvis en stor, gratis parkeringsplads til rådighed for alle vores gæster.

Fra vores dejlige køkken serveres velsmagende mad til alle behov.

Vi vil gerne give vores kunder de bedst mulige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af ophold, service eller personale. Hos os får De derfor et ophold af høj kvalitet – til en så billig pris som muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal De holde Deres næste arrangement på vores hotel? Eller ønsker De blot en skøn overnatning i dejlige omgivelser? Så kontakt os gerne med det samme på tlf.: 46 56 12 00 eller på e-mail: post@hotelsvalen.dk, så hører De straks fra os.

Vil du booke en overnatning?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger.​​

Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud i dag.

 
 
 

​Særtilbud på overnatninger fra fredag til søndag.

 
Værelses type:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores glade gæster

Vi får i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner af vores gæster!​

"Yderst venlige mennesker"

Vedrørende min 70 års fødselsdag markering SUPERT FEDT det gik så

godt at jeg og 42 gæster glemte tid og sted så godt var det selskabstilbud med overnatning d. 1 og 2 juli 2017. En stor tak Mona der holdt hovedet koldt når jeg mistede overblikket. Dejligt sted. 5 stjerner med pil opad. Tak til personalet som var fortræffelige. Hilsen Orla D.

Orla Olsen

"TOP KARAKTER"

Hotel SVALEN er et hyggeligt lille hotel med en rigtig god beliggenhed, Hotellet er indvendig holdt lidt i retro stil med chesterfild møbler, deres mad er helt i top, og altid en HØFLIG og reel betjening, uden at man bliver flået økonomisk, så jeg vælger at give Hotel SVALEN top karakter..

Palle Christensen

"Ovenud begejstrede"

Vi havde fest på Hotel Svalen fornylig og var ovenud begejstrede. Super mad, sød og imødekommende betjening, fantastisk smuk opdækning og villig til at trække festen lidt længere. Vi takker personalet og hotellet for en dejlig fest.

Med venlig hilsen
Søren Hjort

Søren Hjort

"Personalet var fantastiske"

Vi har lige afholdt en bryllups- og barnedåbsfest her i weekenden, hvor vi valgte deres selskabsmenu 2.

Personalet var helt igennem fantastiske, og gjorde alt hvad der stod i deres magt for, at vi havde en hyggelig aften. Bl.a. Var de rigtig gode til løbende at koordinere med vores toastmaster så indslag og mad passede som fod i hose.​

Mette Nielsen

Om Hotel Svalen

​Hotellet har 46 velindrettede værelser – alle med bad, kabel-tv. Desuden er der flere velindrettede familierum, der gør stedet yderst velegnet til ferieophold.

I weekenden genlyder hotelgangene af glade festdeltageres stemmer, medens de er på vej ind til fest, på vej (sent) i seng, eller forventningsfulde på vej til festens afslutning ved brunch-buffeten.

åbningstider

Man-Tors

08:00 - 21:30

Fredag

08:00 - 12:00

Weekend samt helligdage

Efter aftale

Se vores kontrolrapport

banner_gul_99x32

​Kontaktinformation

Hotel Svalen (J.M. IVERSEN RESTAURATIONER ApS)

Roskildevej 333

2640 Hedehusene

​​

Tlf.: 46 56 12 00

E-mail: post@hotelsvalen.dk

CVR: 21769509

90