Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hotelsvalen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5033
Info - Hotel Svalen

Info

Service

Receptionen på Hotel Svalen har følgende åbningstider:

Mandag – fredag fra kl. 07:00 – 22:00
Fredag fra kl. 07:00 – 14:00
Fredag til mandag morgen fra kl. 14:00 – 07:00

Undtaget herfra er naturligvis dage med selskaber, hvor receptionen vil være bemandet under hele arrangementet. I tiden udover receptionens normale åbningstider, vil det være muligt at kontakte os via viderestilling til vagt-havende, på tlf. 46 56 12 00


Nøgler:

Efter receptionens åbningstid, vil hoveddøren være låst.
Skulle De komme hjem udenfor receptionens lukketid, kan værelsesnøglen derfor også benyttes til den hvide dør i vindfanget.
Der er derfor meget vigtigt, at De beholder værelsesnøglen under hele opholdet.


Kreditkort:

På Hotel Svalen accepterer vi Diners, MarsterCard, EuroCard, og Visa, som afregning for hotelværelser.
Ved afregning for selskaber, accepterer vi ikke betaling med kreditkort – men beder om at De betaler netto kontant på dagen, hvis ikke andet på forhånd er aftalt.
Vi modtager checks, kontanter eller Dankort.


Skopudsemaskine:

Naturligvis tilbyder Hotel Svalen også skopudse-service. Dog ikke mere af den gammeldags slags med skoene uden for værelsesdøren…. men i gangen overfor receptionen ved elevatoren, finder De hotellets sko-pudsemaskine.


I receptionen kan der lånes strygebræt. strygejern og førtørrer.


Elektricitet:

Overalt på hotellet findes ´220 volt strømstyrke – på badeværelserne findes dog en stikkontakt til barbermaskine til 110 og 220 volt.


Internet-opkobling:

Hotel Svalen har trådløs internet.


Ismaskine:

Der kan hentes isterininger i hotellets åbningstider


Room-Service:

Har vi ikke ……
men ved forudbestilling arrangerer vi gerne en bakke med lidt at spise og drikke, som vi stiller frem på værelset, hvis det er uden for restaurantens åbningstid.


Parkering:

Parkering på Hotel Svalen er helt problemløs! Vi råder over en kæmpe privat parkeringsplads, umiddelbart foran døren til receptionen. Den er oplyst og kameraovervåget, og der er hverken tidsbegrænsning eller zonebetaling. De behøver ikke engang have en P-skive!