Gallamenuer 1-4

Gallamenu 1

Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør.
Samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 598,-

Forretter:

Fisketerrin efter sæson anrettet på pluksalat med tomatsalsa
Rejecocktail på sprød salat med mild tomatdressing og asparges
2 tarteletter med høns i asparges

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Farseret kalkunroulade med sautè af rodfrugter og timian, hertil urtekartofler og purløgscremesauce
Gammeldags oksesteg med bønner og glaserede perleløg, hertil persillekartofler og kraftig okseskysauce
Gammeldags flæskesteg af svinekam med brune og hvide kartofler, rødkål og surt, samt flæskestegssauce

Desserter:

Frisk frugtsalat med råcreme og chokoladestykker
3 slags hjemmelavet flødeis med frugt og vafler
Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgelè

Natmad:

Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød

7-1 6-1 5-1

Gallamenu 2

Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 679,-

Forretter:

Snitte med røget laks, hertil peberrodscreme og asparges
Varmrøget laks på sprød salat serveres med sauce verte
Lime- og pestomarinerede rejer på pluksalat med citruscreme

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, tyttebær, halve æbler med ribsgelè,
smørstegte kartofler og vildtflødesauce
Rødvinsmarineret svinekam med sautè af æbler og blommer, serveret med råstegte kartofler og rødvinsskysauce
Soya- og ingefærmarineret oksetyksteg med grøntsagstimbale, timiansauce og urtekartofler

Desserter:

3 slags hjemmelavet flødeis med frisk frugtsalat og sprøde tuilles
Hjemmebagt nøddekurv med husets parfait- og sorbetis, hertil frugtsalat og skovbærcoulis
Frugttærte efter sæson med creme fraiche

Natmad:

Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød

12 11 10

Gallamenu 3

Husets velkomstdrik, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 749,-

Forretter:

Laksetatar rørt med sennep, creme fraiche, rød chili og lime, serveret med tomatcoulis på salat
Timbale af hvid fisk og røget laks på sprød salat, hertil sauce verte og syltede blommetomater
Serrranoskinke anrettet på syltede grøntsager, hertil sprød salat og pesto

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Rosastegt kalvefilet med grøntsagstimbale, kraftig kalvesky og smørstegte herbes de provence kartofler
Lammefilet stegt med hvidløg og persille, hertil timbale af rodfrugter, kraftig lammesky og smørstegte kartofler
Oksefilet stegt med panade af dijonsennep og krydderurter,
hertil grøntsagstimbale, dijonsauce og pommes à la creme

Desserter:

3 slags hjemmelavet flødeis med frisk frugtsalat og sprøde tuilles
Hjemmebagt nøddekurv med husets parfait- og sorbetis, hertil frugtsalat og skovbærcoulis
Langtidsbagt chokoladekage med råsyltede bær, appelsincoulis og vanilleis

Natmad:

Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød
Mulligatawny – smagfuld karrysuppe med oksekød, spansk peber og ris samt hjemmebage brød

17 16 15

Gallamenu 4

Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 799,-

Forretter:

Røget hellefisk på salat af krabbekød, æbler og syltede rødløg, hertil dilddressing
Laks indbagt i butterdej serveret på hummerfrikassè med piment
Skaldyrscocktail med 4 slags skaldyr, serveret på pluksalat med mild chili – tomatdressing

Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Hovedretter:
Bydes 2 gange

Helstegt kalvemørbrad med skovsvampesauce, torvefriske grøntsager og smørstegte timiankartofler. Oksemørbrad stegt med serranoskinke, hertil svampetimbale, sauce madeira og svalekartofler.
Oksemørbrad Wellington, indbagt med soufflèfars, serveres med grøntsagssoufflè, fyldt bagt kartoffel og sauce Bordelaise.
Desserter:

Hjemmebagt nøddekurv med parfait- og sorbetis, hertil frugtsalat og skovbærcoulis
Mandelkage med is, marineret frugt og coulis
Desserttallerken med is, kage, chokolademousse og frugt
Natmad:

Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Klar oksekødssuppe med kødboller, urter og hjemmebagt brød
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød
Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon og surt,
2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt og hjemmebagt brød
Mulligatawny – smagfuld karrysuppe med oksekød, spansk peber og ris samt hjemmebage brød

a4 a3 a2 a1