Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hotelsvalen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5033
Firmaaftaler - Hotel Svalen

Firmaaftaler

Der er stor forskel på vore typiske gæster til hverdag, og i weekends.

Til hverdag befolkes Hotel Svalen typisk af gæster med en firma-aftale i baghånden. det er håndværkere og handelsrejsende som har en kontrakt der skal opfyldes i nabolaget, og som derfor har brug for logi i hverdagene i en eller flere uger.

Netop dette felt er blevet Hotel Svalens kerneområde, og vi tilbyder yderst attraktive firma-ordninger for ophold af denne karakter. Udover de pæne, veludstyrede værelser og de indlysende prismæssige fordele, tilbyder vi også en række andre tiltag, som vi er stolte af at kunne levere til vore gæsters tilfredshed.

Stor gratis parkeringsplads.

Feks: Stor brunch-buffet, med varme retter, pålæg og alt hvad man kan ønske sig.
Serveres hver dag fra kl. 06:00

Madpakkeordning – 6 flotte stykker mad – heraf den ene en dejlig ostemad – for kun 65,-

Og ønsker man sig termokanden fyldt med kaffe, ordner vore søde morgenpiger den sag for 30,-

Dagens ret – Se hver dag nye retter af god, gedigen husmandskost på tavlen – og vel at mærke rigeligt af den -inklusiv en øl/sodavand til kun 118,-

Før og efter maden er der mulighed for at hygge sig i baren, få et slag kort, og slappe af i den meget hjemlige, gemytlige atmosfære. Vi er nede på jorden, og omgangstonen her er helt speciel – en ting vores mange stamgæster holder i ave. Her kan man høre meget, og lære noget nyt hver dag! Det har vi det rigtig godt med – og det har vores gæster heldigvis også.

Firmaaftale hos Hotel Svalen – Billig overnatning i Tåstrup.