Feinschmeckermenu 1 - 2

Feinschmeckermenu 1

Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 899,-

Velkomstdrink – Kirr

Forret:

Hummerbisque
monteret med fløde, tilsmagt med cognac.
Hjemmebagt brød og smør.
Hertil husets kolde hvidvin ad libitum samt isvand

Ganerenser:

Champagne sorbet

Hovedret, bydes 2 gange

Oksemørbrad Wellington.
Oksemørbrad indbagt i butterdej med soufflefars.
Serveres med grøntsagssouffle, fyldt bagt kartoffel og
sauce bordelaise. Trancheres ved bordet af vores køkkenchef.
Hertil husets smagfulde rødvin ad libitum samt isvand

Dessert:

Desserttallerken med sorbet, kage, chokolademousse, lille nøddekurv med is, hertil frugt, skovbærcoulis og sprød tuilles
1 glas dessertvin

Kaffe/the med en cognac/likør.

Fri bar med øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin, Martini bianco og Campari.

Natmad, vælg mellem:

Kraftig gullaschsuppe med kød, urter og hjemmebagt brød
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød
Mulligatawny med ris
Minisandwiches
Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon og surt,
2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt og hjemmebagt brød

26 25 24

Feinschmeckermenu 2

Husets velkomstdrink, vinarrangement og kaffe/the, småkager og cognac/likør, samt fri bar, øl, sodavand, husets hvidvin, husets rødvin.
Pris pr. couvert kr. 999,-

Velkomstdrink – Champagnecocktail

Forretter, vælg mellem:

Ravioli af hummer og kammuslinger med hummerglace på små urter
Lille havtasketournedos på frikassè af skaldyr og mange tout
Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Mellemretter, vælg mellem:

Røget dyrekølle på sprød salat med balsamicoglace, pinjekerner og olivenolie
Foie gras terrin med sauternessky, tomatconcassè og syltede valnødder

Ganerenser:

Dagens sorbet

Hovedretter, vælg mellem:
Bydes 2 gange

Tournedos af oksemørbrad serveret med røget skovsvampetimbale, rosmaringlace, hvidløgsstegt tigerreje og pommes double (2 gange serveres helstegt oksemørbrad fra fad)
Tournedos af kalvemørbrad serveret på kraftig cassoulet med bagt babypiment og kalveglace

Ost, vælg mellem:

Fransk landbrie rørt med explorateur og krydderurter, hertil sprød rugbrødscroûton
Ostetallerken med 5 slags oste og syltede valnødder

Dessert:

Desserttallerken med sorbet, kage, chokolademousse, lille nøddekurv med is, hertil frugt,
skovbærcoulis og sprød tuilles

Natmad:

Kraftig gullaschsuppe med kød, urter og hjemmebagt brød
Lune frikadeller med rødkål, surt og groft brød
Mulligatawny med ris
Minisandwiches
Salt- og ostebuffet med 3 slags saltpålæg, samt leverpostej med bacon og surt,
2 slags ost med druer, radiser, peberfrugt og hjemmebagt brød

28 27