Buffetforslag

Buffet

Min. 12 couverter
Varighed ca. 4 timer

3 slags sild ( serveret ved bordet )
Kold fiskeanretning maskeret med rejer, kaviar og dampede grønne asparges
Lun fiskefilet med remoulade og citron
Lun leverpostej med bacon og ristede champignons
Lune frikadeller med rødkål og surt
Tarteletter med høns i asparges
Mørbradbøf med champignon à la creme
Skinke med italiensk salat
Osteanretning med vindruer og radiser
Hjemmebagt brød samt smør

Pris pr. couvert kr. 299.-

Luksusbuffet

Min. 20 couverter
Varighed ca. 4 timer

Marinerede-, karry- og kryddersild samt lune stegte sild ( serveret ved bord )
Kold lakseanretning med kaviar, dampede grønne asparges, rejer og tomatdressing
Lun fiskefilet med remoulade og citron
Gravad laks med sennepsdressing
Tarteletter med høns i asparges
Helstegt oksetyndstegsfilet med marinerede urter
Lun leverpostej med bacon og ristede champignons
Lune frikadeller med rødkål og surt
Mørbradbøf i flødesauce
Osteanretning med vindruer, radiser, peberfrugt og kiks
Kagefad med råsyltede bær
Hjemmebagt brød samt smør

Pris pr. couvert kr. 379,-

Carverybuffet

Min. 20 couverter
Varighed ca. 4 timer

Vælg mellem 5 forretter ( serveret ved bordet )

Dampet kold laks serveret med rejer, tomatsalsa, kaviar og sauce verte
Rejecocktail på sprød salat med rejer, dampede grønne asparges, kaviar og tomatdressing
Fersk røget laks med mild sennepscreme, sprød salat og syltede blommetomater
Serranoskinke med melonsalat, pinjekerner og pesto
Laksetatar rørt med creme fraiche, sennep, rød chili og lime, serveret på salat
Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød

Fra buffet:

Helstegt oksefilet med kraftig rødvinssauce
Braisseret røget skinke med champignonsauce
Helstegt lammekølle med lammesky og mintgelè
( lammekøllen kan erstattes med helstegt kalkunbryst og purløgscreme )
Grøn salatbar
3 dressinger
Køkkenets pastasalat
Flødekartofler
Osteanretning med vindruer, radiser, peberfrugt, kiks og hjemmebagt brød

Dessert:

Serveret ved bordet

Desserttallerken med is, chokolademousse, kage, frugt og coulis

Pris pr. couvert kr. 399,-